| Bar "Lasmiro no Giruga" | |
|
+19Blair Ijiwaru Rosiel Dulce Shirou Sachiko Naoki Azakeru Anahel Altharis Ivy Serrai Selene Vallorth Elys Alexiel Taya Etolepsed Leitis 23 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Taya Szlachcic
Liczba postów : 270 Registration date : 25/08/2009 Zwierzęta : 100
Karta postaci Srebrniki: 25
| Temat: Re: Bar "Lasmiro no Giruga" Wto Wrz 01, 2009 2:44 pm | |
| Zdaje się, że jej się poszczęściło. Posłucha i nie zapłaci. -Rozumiem.-skinęła głową w stronę Alex. -A dobrze się spało?-nie mogła powstrzymać tego pytania, aż się pchało na jej wargi. No to się wydostało. Zastanowiła sie chwilę jak podziękować Sai'owi za pilnowanie wampirzycy, ale stwierdziła, że to może poczekać. Przynajmniej róża się na coś przyda. Widzą przymilny wyraz twarzy Eto prychnęła cicho. Pokazała mu język. -Widać tak miało być.-wzruszyła ramionami i straciła zainteresowanie kartą drinków. Później się napije. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Bar "Lasmiro no Giruga" Wto Wrz 01, 2009 2:47 pm | |
| -Nie - Mruknął cicho leżąc na stole plecami z jedną nogą podkurczoną do siebie a drugą opadającą gdzieś na krawędzi stołu. Patrzył na świat do góry nogami, a skupiał teraz swój wzrok na mówiącym, słuchał uważnie, z koncentracją problemów nie miał a jeżeli chodziło o kasę to co dopiero... Spojrzał jedynie na nie-śpiącą będąc ciekaw co to za zadanie skoro nawet ona się nadaje do niego. Sai zaczynał mieć coraz więcej wątpliwości |
|
| |
Leitis Podróżnik
Liczba postów : 786 Registration date : 04/11/2008
Karta postaci Srebrniki:
| Temat: Re: Bar "Lasmiro no Giruga" Wto Wrz 01, 2009 2:48 pm | |
| Kuroi spojrzała raz na Alex raz na Saiuko, po jej wyrazie twarzy widać było, że coś właśnie wymyśliła i wcale to nie było związane z pracą maga. Wsunęła się na ladę, kładąc nogę na nogę. Przygryzła dolną wargę teraz wpatrując się tylko w wampirzycę. Przesunęła się tak, aby mieć ją na wprost. Przejechała palcem po ladzie cały czas wpatrując się w dziewczynę. Nagle zeskoczyła z lady i powoli zbliżyła się do Alex. Obróciła ją tak by wpatrywać się w jej oczy, po czym pochyliła się, aby jej twarz była blisko. Pochyliła krzesełko mocno do tyłu i pocałowała delikatnie wampirzycę w usta cały czas spoglądając jej w oczy, aby widziała jej duszę. Nadal trzymała krzesło, kiedy odsunęła się od dziewczyny. | |
|
| |
Alexiel Podróżnik
Liczba postów : 225 Registration date : 25/08/2009 Zwierzęta : 99
Karta postaci Srebrniki: 39
| Temat: Re: Bar "Lasmiro no Giruga" Wto Wrz 01, 2009 2:55 pm | |
| Nie znała terenów tutejszej krainy, ani problemów z nią związanych, więc pokręciła głową również zaprzeczając. Chciała to jeszcze poprzeć słowami, ale w tej samej chwili jej zmysły dały znać o jakimś zagrożeniu. Jednak nim zorientowała się, o co chodzi, przed jej oczyma pojawiła się twarz tej nieznajomej, która ją wcześniej tak zaintrygowała z powodu nie posiadania krwi. - Co do...- wymamrotała, by po chwili poczuć delikatny dotyk ust czarnowłosej. Miała dosyć szeroko otwarte oczy, co wyrażało jej wielkie zaskoczenie. | |
|
| |
Leitis Podróżnik
Liczba postów : 786 Registration date : 04/11/2008
Karta postaci Srebrniki:
| Temat: Re: Bar "Lasmiro no Giruga" Wto Wrz 01, 2009 2:59 pm | |
| Kuroi zaśmiała się cicho widząc reakcję dziewczyny. Poprawiła włosy i pewnym krokiem oddaliła się od wampirzyca idą na zaplecze. Stamtąd wzięła swój płaszcz. Pomachała wszystkim wesoło, a Alex posłała całusa. Powoli opuściła swój bar. | |
|
| |
Taya Szlachcic
| Temat: Re: Bar "Lasmiro no Giruga" Wto Wrz 01, 2009 3:02 pm | |
| -Miłość rośnie wokół nas...-zanuciła cicho dalej bawiąc się różą. Nie miała zbyt wiele do powiedzenia. Ani nie chciała się mieszać w romans, ani w interesy maga, który tak ją potraktował. Przynajmniej przemyślała sobie to i doszła do wniosku, że krew Eto jest taka dobra, bo jest prawiczkiem. Czyżby Sai też zachował czystość i dlatego tak jej smakował? A może to po prostu głód? -To się nazywa pocałunek, moja wampirza przyjaciółko.-wyjaśniła ze słodkim uśmiechem. | |
|
| |
Etolepsed Mag
Liczba postów : 225 Registration date : 24/08/2009 Zwierzęta : 100
Karta postaci Srebrniki: 50
| Temat: Re: Bar "Lasmiro no Giruga" Wto Wrz 01, 2009 3:03 pm | |
| - Hmm Przez chwilę zainteresował się robiącą coś dziwnego barmanką, ale gdy skończyła powróciła do mówienia, łapiąc następny oddech i wciągając powietrze w swoje płuca. - Hmm, mają tam problem z grupą trolli. W jakiś dziwny sposób zorganizowały się i przypuszczając kieruje nimi jakaś osoba, która wykorzystuje ich potencjał fizyczny. Z tego co słyszałem została wyznaczona nagroda za głowę każdego trolla. Czytajcie. Każdy zabity troll, równa się zysk i to nie mały. Ponoć za osoba, która to zamieszenia wprowadziła jest coś specjalnego, ale o tym niestety wiem bardzo mało. W każdym razie, mam nadzieję że wiecie co troll. Zapytał z ironią, uśmiechając się złośliwie do panny wampirzycy, którą ostatnio tak ładnie załatwił. - I tak wiem, że mnie nie lubisz. No, ale Ci nie wyszło. Posłał jej cmoka i mogła nawet poczuć ciepło na policzku. Ah, kontrola czasem przydaje się do zabawnych sztuczek. Zwrócił się zaraz do reszty. - Jesteście zainteresowani? W sensie Ci co zapłacili Podkreślił ostatnie słowo i odetchnął. | |
|
| |
Alexiel Podróżnik
| Temat: Re: Bar "Lasmiro no Giruga" Wto Wrz 01, 2009 3:09 pm | |
| - Wiem, czym jest pocałunek. Prychnęła cała czerwona i splotła ręce pod biustem patrząc, jak Kuroi opuszcza bar. Później będzie myśleć nad tym, co przed chwilą zaszło. Teraz skupi się na ofercie pracy. - Jakoś zabijanie trolli mnie nie kręci- jednak w jej oczach pojawił się błysk większego zainteresowania- co z tą tajemniczą osobą, która wykorzystuje ich siłę? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Bar "Lasmiro no Giruga" Wto Wrz 01, 2009 3:12 pm | |
| Uniósł lekko jedną brew. Więc to jest zadanie siłowe... Nagle wsiąknął w podłogę i wyłonił się tuż za Etolepsem, obszedł Go szukając czegoś na jego ciele, gdy znalazł to czego szukał uśmiechnął się łobuzersko. Nachylił się nad Nim wypinając pośladki do góry, uśmiechnął się do Niego kusząco a jego rączka zawędrowała gdzieś w okolicach Magowskiego paska -To wszystko? - Szepnął Eto na uszko wciąż nachylając się nad nim i uśmiechając kusząco, był ciekaw reakcji swej ofiary |
|
| |
Taya Szlachcic
| Temat: Re: Bar "Lasmiro no Giruga" Wto Wrz 01, 2009 3:23 pm | |
| -Sam chciałeś, prawiczku bym Cię znielubiła.-zaakcentowała tego prawiczka ciekawa czy się zarumieni. A może to na niego nie podziała? Zachichotała lekko widząc poczynania Sai'a. No proszę, ciekawy bar. Najpierw odrobina yuri, potem ciutek yaoi... A ona samotna, ech. Życie. W sumie dawno się z kimś nie kochała. I jeszcze pić podczas tego krew, mmm... Na marzenia się jej zebrało. Delikatnymi płatkami kwiatu pieściła swoją szyję. | |
|
| |
Etolepsed Mag
| Temat: Re: Bar "Lasmiro no Giruga" Wto Wrz 01, 2009 3:32 pm | |
| Nie wiedział co cieniowaty chciał przez to osiągnąć, ale taki ton niezależnie od płci powodował u niego lekki dreszcz, ale nic więcej! No i jeszcze ta cholerna wampirzyca wyskoczyła z jego stanem naruszenia. Zarumienił się porządnie jak jakieś skrzywdzone dziecko, oni go zabić chcą chyba. - Tak, chyba wszystko... Półgłosem odrzekł i popatrzył świadomie na drugą wampirzycę, unikając tej złośłiwej. Jeszcze się jej odpłaci za to huh. - Możesz zająć się tylko nim, ale trolle i tak będziesz musiała przejść. Ponoć jakiś czarnoksiężnik. Wzruszył ramionami i próbował liczyć coś w głowie. | |
|
| |
Alexiel Podróżnik
| Temat: Re: Bar "Lasmiro no Giruga" Wto Wrz 01, 2009 3:35 pm | |
| Zachichotała cicho słysząc słowa wampirzycy na temat tego mężczyzny. Jednocześnie jego rumieniec i zachowanie tego drugiego wywołały na jej ustach szerszy uśmieszek. - Świetnie, jeśli dużo płacą to z przyjemnością skorzystam z oferty. Znowu pociągnęła łyk z butelki i szybkim ruchem dłoni otarła pozostałości płynu z kącika ust. Nie chciała, by nawet kropla się zmarnowała, więc szybko wylizała swoją skórę z wina mieszanego z krwią. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Bar "Lasmiro no Giruga" Wto Wrz 01, 2009 3:40 pm | |
| Jego sprytna rączka sięgnęła sakiewki maga i stamtąd wyciągnęła 2 srebrne monety. Uśmiech Saia powiększył się nieco widząc rumieńce Eto, był teraz poniekąd słodki... Zbliżył swą twarz do Jego na bliskość chucnięcia, rozchylił delikatnie swe ponętne usta i... Przeszedł przez Eto, dosłownie przeniknął przez Niego, nawet Go nie dotykając. Ach ta sztuczka nigdy mu się nie znudzi -Dzięki za dwie monety - Puścił Mu oczko uśmiechając się złośliwie. Monety schował i wrócił na swoje miejsce, za barem -Jak chcesz je odzyskać to coś kup - Uśmiech wręcz bił swą złośliwością. -Osoba która kieruje trollami pewnie nie jest zbyt potężna, gdyby była to nie używałaby innych, silniejszych od siebie lecz sama wykonała robotę - Mruknął gapiąc się w wciąż tu stojącą butelkę whisky |
|
| |
Etolepsed Mag
| Temat: Re: Bar "Lasmiro no Giruga" Wto Wrz 01, 2009 4:00 pm | |
| Zamyślił się - W każdym razie nie powinno się lekceważyć wroga, taka prawda. Może i jest słaby, nie wiem. Nie mogę się tam wybrać, bo mam tutaj ważniejsze zajęcia. Pokiwał lekko głową i podniósł jedną brew, słysząc dziwnego, przenikającego cosia. - Nie rób tak więcej - bruknal cicho i spróbował jakoś ukryć ten przypływ krwi do głowy. No głupota normalnie, tak go załatwić na cacy. - Nic nie straciłem, nic nie zyskałem - zachichotał, posyłając mu cmoka, ale tylko w geście. Odwrócił się do dziewczyny. - Hmm, kiedy byłabyś gotowa? Będę Twoim przewodnikiem Uśmiechnął się beztrosko. | |
|
| |
Alexiel Podróżnik
| Temat: Re: Bar "Lasmiro no Giruga" Wto Wrz 01, 2009 4:04 pm | |
| - Może i masz racje...- zwróciła się do Sai'a zupełnie ignorując ową "sztuczkę"- albo po prostu ten ktoś nie lubi sobie brudzić rąk. To bardziej prawdopodobna opcja. Zastanowiła się i dopiła swój napój. Butelka nie była jej potrzebna, więc postanowiła zostawić ją na ladzie. - Możemy ruszać nawet zaraz- wzruszyła ramionami i po chwili, jakby coś ją olśniło- ah tak... Gdzie moje maniery, nawet się nie przedstawiłam... Mam na imię Alex- złożyła delikatny ukłon. Zachowywała się dosyć spontanicznie przez ten cały czas zapominając o swoim dobrym wychowaniu. | |
|
| |
Ivy Właściciel
Liczba postów : 7 Age : 36 Registration date : 29/08/2009 Zwierzęta : 100
Karta postaci Srebrniki: 35
| Temat: Re: Bar "Lasmiro no Giruga" Wto Wrz 01, 2009 4:16 pm | |
| Weszłam spokojnie i cicho do baru. Rozejrzałam się lustrując otoczenie. Bar sprawiał wrażenie przyjaznego miejsca spotkań, więc weszłam żwawym krokiem dalej. Poszukałam wzrokiem jakiegoś wolnego miejsca. Widząc kominek i kilka foteli udałam się tam i wybrałam ten najbliżej paleniska. Zdjęłam płaszcz, po czym rozsiadłam się w fotelu. Zamówiłam gorącą zieloną herbatę i ponownie owionęłam wzrokiem pomieszczenie. Uśmiechnęłam się pod nosem na widok znanych twarzy.
Po paru chwilach, kiedy filiżanka po herbacie była pusta, podeszłam do lady i nachyliłam się przywołując barmana. Kiedy podszedł zaczęłam szeptać mu do ucha. Kilka razy kiwnął głową i wyciągnął dłoń. Wyglądało to jak przekazanie łapówki, lecz było zupełnie czym innym. Po całej transakcji trwającej nie dłużej niż minutę, wyszłam z baru. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Bar "Lasmiro no Giruga" Wto Wrz 01, 2009 4:47 pm | |
| >barmanem w tej chwili jestem ja -,- < |
|
| |
Etolepsed Mag
| Temat: Re: Bar "Lasmiro no Giruga" Wto Wrz 01, 2009 7:39 pm | |
| Chłopak zaczynał się powoli nudzić, tyle osób, a wszyscy byli cicho. Ziewnął sobie i powstał, spacerując po barze, a co! Zrobił sobie slalom między krzesłami i stołami, myśląc nad czymś intensywnie podczas tego. | |
|
| |
Taya Szlachcic
| Temat: Re: Bar "Lasmiro no Giruga" Wto Wrz 01, 2009 7:42 pm | |
| -Urocze ma pan mag rumieńce.-zaśmiała się, obserwując zachowanie zaówno Eto, jak i reszty gości. Istny cyrk, rozrywka na poziomie. -Saaai, ja liczyłam na coś więcej.-jęknęła zawiedziona. Ześlizgnęła się z krzesła i podeszła do cienia. Dystyngowanym ruchem wpięła mu różę w marynarkę i musnęła wargami policzek. -To w formie obiecanej zapłaty. Bo krótko pilnowałeś.-wystawiła język. | |
|
| |
Serrai Hodowca
Liczba postów : 27 Registration date : 25/08/2009 Zwierzęta : 100.
Karta postaci Srebrniki: 48.
| Temat: Re: Bar "Lasmiro no Giruga" Wto Wrz 01, 2009 7:51 pm | |
| Weszła szybkim krokiem do baru, nie zwracając na nikogo uwagi - choć ona znów zwracała uwagę wszystkich mężczyzn. Jak każda mogorka. W każdym razie, ona przyszła tu tylko w jednym celu. Czując chłód dwóch niewielkich fiolek w kieszeniach, całkowicie niewidocznych dla reszty ludzi, uśmiechnęła się pod nosem. Z nią się nie pogrywa. Podeszła do baru, nie zwracając uwagi na resztę ludzi. Popukała palcami w ladę baru, niecierpliwie wypatrując barmana, tego cwanego chłopczyka z wczoraj. Nie, od niego akurat nic nie chciała - po prostu złożyć zamówienie. Oczywiście, nie przywitała się. | |
|
| |
Etolepsed Mag
| Temat: Re: Bar "Lasmiro no Giruga" Wto Wrz 01, 2009 7:53 pm | |
| Zaczął wymachiwać we wszystkie strony dłońmi jeszcze bardziej speszony. Jak ona może uważać, że rumieńce na twarzy faceta są uroczę. Znów wróciły jak jakaś choroba, aż sobie przyłożył dłonie do polików i zakrył nimi całą prawdę. - Jesteś okrutna! Palnął głośno i oparł się o ścianę rozgoryczony. Głupie ciało, głupie reakcje. Nie jego wina, że był prawiczkiem i tak reagował na wszystkie uwagi. No nie jego, a w sumie to nawet nie wiedział co to dokładnie znaczy, ale nie chciał się pogrążać. Obserwował wampirzyce, łypiąc spod rudej grzywki spokojnie. | |
|
| |
Taya Szlachcic
| Temat: Re: Bar "Lasmiro no Giruga" Wto Wrz 01, 2009 7:56 pm | |
| Zerknęła na przybyłą i pociągnęła nosem. Zbladła od razu. Oparła się o ścianę wpatrując w mogorkę. Jej krew cuchnęła jak mało co. Nic dziwnego, że wampiry ich nie gryzą, otruć się można. Zasłoniła twarz rękawem i podeszła do okna. Natychmiast je otworzyła, stanęła w cieniu, ale i w przeciągu. Oj taaak. Dobrze. Świeże powietrze. -Nie wiem czemu Twe ciało rumieni się nie znając pojęcia seksu. Czyżby prawiczek istniał w Twoim słowniku?-czerwone oczy błyszczały w cieniu, wpatrując się badawczo w maga. Kobietę zignorowała. Nie dość, że cuchnie to jeszcze zwraca uwagę większości wsioków. | |
|
| |
Serrai Hodowca
Liczba postów : 27 Registration date : 25/08/2009 Zwierzęta : 100.
Karta postaci Srebrniki: 48.
| Temat: Re: Bar "Lasmiro no Giruga" Wto Wrz 01, 2009 8:02 pm | |
| Serrai zaś ostatecznie rozejrzała się, a że kelner gdzieś znikł, to sama przechyliła się i przez ladę sięgnęła butelkę whisky, oczywiście nic nie płacąc. Nikt nie pilnował interesu, więc nie czuła się zobowiązana zapłacić cokolwiek. Zresztą, nie bierze dla siebie i zużyje niewiele. Zabierając butelkę i jedną szklankę, ruszyła do stolika, gdzie siedział umówiony z nią wcześniej mężczyzna. Ubrany w ciemnozielony płaszcz, skrywający lekki, skórzany pancerz, siedział w kącie, paląc. Serrai nie cackała się. Rzuciła coś do niego oschle w języku tym, co wczoraj - nieznanym - zaraz jednak uśmiechając się pod nosem. Usiadła naprzeciw niego, stawiając przednim szklankę. Na jego pytanie pokręciła głową, nalewając mu w między czasie alkoholu. Potem wyciągnęła fiolkę i w ogóle się z nią nie kryjąc, wylała jej zawartość do szklanki mężczyzny. Ten zresztą też nie protestował. Najwyraźniej niczego się nie obawiał i ufał Serrai. Musiał też znać jej zdolności i pić wcześniej to, co sporządziła, by teraz przyjąć jej trunek bez wahania. Ach, jakże te zaufanie go dziś zawiedzie. Jeanne jednak nie zdradziła niczego po sobie. Schowała pustą fiolkę do kieszeni i rozparła się wygodniej na krześle, rozpoczynając beztroską rozmowę z mężczyzną. Nie była zniecierpliwiona. Nie spieszyło jej się. I tak dopięła już swego. | |
|
| |
Etolepsed Mag
| Temat: Re: Bar "Lasmiro no Giruga" Wto Wrz 01, 2009 8:03 pm | |
| On na szczęście nie musiał czuć zapachu żadnego, może i lepiej. - Stało się coś? - zapytał widząc jak Taya nagle podbiegał do okna z rękawem przy swoim nosie. Przykry zapach? Pociągnął kilka razy nosem i wzruszył ramionami, nic nie czuł, ani też przedtem. Tylko ta kobieta co wczoraj weszła. Pokręcił lekko głową i obrócił się naburmuszony do wampirzycy plecami, stojąc przy drzwiach wyjściowych. - To nie tak, że nie znam! Tylko po prostu, noo... no wiesz. Tego wie... Plątał się jak sierotka, nabierając kolorów. Tyle dobrego, że był obrócony plecami i nie może zobaczyć tego. Jeszcze bardziej by się zawstydził. Uderzała poniżej pasa, te tematy dziwnie na niego wypływały. | |
|
| |
Taya Szlachcic
| Temat: Re: Bar "Lasmiro no Giruga" Wto Wrz 01, 2009 8:08 pm | |
| -Nie mam zamiaru z Tobą rozmawiać dzieciaczku, jesli będziesz się do mnie obracał plecami.-prychnęła poirytowana. Gdyby nie ten zapach ruszyłaby się od okna i sama odwróciła pokornego maga. Tak wyżyje się na nim słownie. Polubiła te rumieńce... No i ta krew, pełna niewinności. Musi jej jeszcze skosztować. -Nic mi nie jest.-machneła ręką jakby przeganiała muchę. Nie mógł liczyć, że lepiej potraktuje jego troskę. -A może Ty nadal niewinny, bo zawsze jak dochodzi co do czego to się jąkasz i rumienisz?-rozważała na głos. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Bar "Lasmiro no Giruga" | |
| |
|
| |
| Bar "Lasmiro no Giruga" | |
|